Vekil İncesu, karayollarını göreve çağırdı

ARDAHAN-BHA

CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, önceki gün Çıldır ilçesinde meydana gelen trafik kazası hakkında açıklamalarda bulundu.

Ardahan’ın Çıldır İlçesi Aşık Şenlik Tüneli yol güzergahındaki kazalara bir yenisi daha eklendi. CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, Çıldır’da meydana gelen son kazanın bardağı taşırdığını söyledi.

Vekil İncesu, “Çıldır ilçemizde Aşık Şenlik Tüneli’nin çıkışında bulunan kavşakta dün meydana gelen trafik kazasında; Gürsel Şahinkaya kardeşimizi kaybettik ve 9 yaralı hemşerimiz mevcut. Yüreğimizi yakan bu kayıp; defalarca uyarmamıza rağmen kazaya davetiye çıkaran bu kavşağın yapılamaması ve onlarca kazaya sebep olması bardağı taşıran son damla olmuştur” dedi.

CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, açıklamasının devamında ise şu ifadeleri kullandı, “Karayolları Genel Müdürlüğü’nü yarın itibariyle buraya el atmasını bekliyor ilgilileri göreve davet ediyorum. Hiç kimsenin bu hayatları, bu ocakları söndürmeye hakkı yoktur. Yaralı 9 hemşerilerimize acil şifalar; Gürsel kardeşimize Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabır diliyorum. Geçmiş olsun” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu