TÜRK-İŞ’e bağlı sendikaların temsilcileri 1 Mayıs için toplandı

ZONGULDAK-BHA

Zonguldak’ta 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı öncesinde TÜRK-İŞ’e bağlı sendika yöneticileri, İl Temsilcisi Aysel Yaman Kocabaş başkanlığında toplantı gerçekleştirdi.

Genel Maden İşçileri Sendikası’nda (GMİS) gerçekleştirilen toplantıya TÜRK-İŞ’e bağlı sendikaların yöneticileri ve temsilcileri katıldı. TÜRK-İŞ Zonguldak Temsilcisi ve GMİS Merkez Servisleri Şube Başkanı Aysel Yaman Kocabaş, 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı’nı en güzel şekilde kutlamak için sendika yöneticileriyle bir araya gelerek bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiklerini ifade etti.

1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı Zonguldak kutlamaları programı, 1 Mayıs Tertip Komitesi’nin gerçekleştireceği toplantı sonrası kamuoyuna açıklanacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu