TİCARET ODASI TÜM ÜYELERİNE MASKE DAĞITIYOR

Çin’in Vuhan kentinde başlayan ve tüm dünyaya yayılan Coronavirüs(Covid-19) ile mücadelede önemli adımlar atan Polatlı Ticaret Odası her zaman olduğu gibi bu süreçte de üyelerinin yanında olmaya devam ediyor. Üye odaklı çalışmalarına devam eden Ticaret Odası Yönetimi üye işletmelere 10 bin adet maske dağıtmaya başladı.
Polatlı Halk Eğitimi Merkezi kadınları tarafından üretilen maskeleri her bir işletme için 5 adet olmak üzere üyelerine ulaştırmayı hedefleyen Polatlı Ticaret Odası maskeleri ulaşmayan üyelerinin üye kimlik kartı veya oda sicil numaraları ile birlikte Ticaret Odasından temin edebileceklerini ifade etti.
MASKELERİ ULAŞMAYAN ÜYELERİMİZ TİCARET ODASINDAN ALABİLİR
Ülkenin ve ilçenin içinde bulunduğu sıkıntılı günlerde Ticaret Odasının üyelerinin menfaatine olacak çalışmalar için çaba sarf ettiğinin altını çizen Polatlı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Sakarya; ” Kendi imkanlarımız dahilinde aldığımız 10 bin adet steril maskeleri her bir üyemiz için 5 adet olmak üzere ulaştırmaya başladık. Maskeleri ulaşmayan üyelerimiz odamıza gelerek maskelerini temin edebilirler.Tamamen yerli üretim olan ve standartlara uygun olan maskeler Polatlı Halk Eğitim Merkezi’nde eğitim gören kadınlarımız tarafından imal edildi.Kurtuluş Savaşı’nda arka planda cephane hazırlayan kadınlarımız bugünlerde de kendilerine yakışanı yapmış ve virüs ile mücadelede bizlere yardımcı olmuşlardır.En kısa zamanda bu virüs belasından ülkemizin kurtulacağından ve ferah huzur dolu günlere erişeceğimizden hiç şüphemiz yoktur.Ülke olarak sürece kurallara uyarsak ve işimiz olmadığı sürece evlerimizde kalırsak Ramazan Bayramı’nda inşallah sevdiklerimizle kavuşacağız.Maskeleri almaları için üyelerimizi odamıza davet ediyorum” dedi ve Ticaret Odası üyelerini salgınla mücadelede önemli olan hijyen kurallarına daha fazla dikkat etmeye davet etti.