Muhtarlar, 19 Ekim muhtarlar günü dolayısıyla anıta çelenk koydu:

Yaşar TONBAK/ ANKARA- BHA

Ankara’nın Beypazarı İlçesinde Muhtarlar, 19 Ekim Muhtarlar günü dolaysıyla anıta çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu.

İlçe merkezi 15 Temmuz Demokrasi meydanında, düzenlenen programa Belediye başkan yardımcısı Sezai Tolunay, İlçe Milli Eğitim müdürü Adem Uslu, Kaymakamlık vakıf müdürü Alaettin Biçen, bazı kurum amirleri ve müdürleri ile siyasi partilerin ilçe başkanları, muhtarlar derneği başkanı kazım Uysal ve muhtarlar katılarak, burada anıta çelenk koyarak saygı duruşunda bulunuldu.

Okunan İstiklal marşının akabinde Beypazarı Muhtarlar Derneği başkanı kazım Uysal, konuşmasında şunları kaydetti:
“Fedakar ve cefakar Muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutluyorum. Bizleri bu anlamlı günde yalnız bırakmayan ve bizleri bira araya getiren, Değerli kaymakamımız ve Belediye başkanımız teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler, Devlet ile köylü arasında köprü görevi gören kişileriz. Görevimizi layıkıyla yapmanın çabasındayız. Tekrar gününüm, günümüz kutlu olsun.”

Muhtarlar Derneği başkanı Kazım Uysal, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Muhtarlar Derneği başkanlığında 19 Ekim Muhtarlar günü dolayısıyla tebrikleri kabul etti.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu