Manisa’dan da Barcelona’ya Gideceğimi Düşünen Yoktu

Arda Turan: Manisa’dan da Barcelona’ya Gideceğimi Düşünen Yoktu

Teknik Direktör Arda Turan’ın takımı Eyipspor, Trendyol 1. Lig’de, ilk haftada Keçiörengücü’nü 1-0 mağlup etti, ardından Kocaelispor’u 2-0’lık skorla geçti.

Eyüpspor, son olarak deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaştı ve sahadan 5-0’lık bir galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçlarla topladığı 9 puanla ligin zirvesinde yer aldı.

Spor Arena’nın, sosyal medya hesabı üzerinden Eyüpspor’un başarısını paylaştığı gönderisine bir sosyal medya kullanıcısının yaptığı yorum ve ardından Arda Turan’ın verdiği cevap gündem oldu.

Gönderiye, ”Arda’nın bu takımdan Atletico’ya yükseleceğini düşünen var mı gerçekten?” şeklinde yorum yapan kullanıcıya Arda Turan, ”Manisa’dan da Barcelona’ya gideceğimi düşünen yoktu. Alışığım ben.” diyerek cevap verdi.

Arda Turan, kariyerinin başlarında Manisaspor’da kiralık olarak oynamış, ardından Galatasaray’dan Atletico Madrid’e transfer olarak La Liga şampiyonluğu yaşamıştı. Daha sonra Madrid ekibinden Barcelona’ya geçen Turan, kariyerinin son döneminde ise Başakşehir ve Galatasaray formalarını giymişti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu