Kahraman komandoları uğurladılar


Osmaniye İl Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı’na bağlı timler, Suriye’nin El Bab şehrinde görev yapmak üzere düzenlenen törenle dualarla uğurlandı.

featured






OSMANİYE-BHA

Osmaniye İl Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığı’na bağlı timler, Suriye’nin El Bab şehrinde görev yapmak üzere düzenlenen törenle dualarla uğurlandı. Törene katılan Vali Erdinç Yılmaz, “Yolunuz, bahtınız açık olsun. Allah’a emanet olun” dedi.

Suriye Barış Gücü kapsamında Suriye El Bab’da görev yapacak olan Osmaniye Jandarma Komando Özel Harekât Tabur Komutanlığı, Vali Dr. Erdinç Yılmaz ve protokol mensuplarının katılımıyla düzenlenen törenle görev yerlerine uğurlandı.

“Dualarımız sizinle”

Kahraman komandoların görevlerini başarıyla yapacaklarına inancının tam olduğunu ifade eden Vali Yılmaz, “Yolunuz, bahtınız açık olsun. Allah’a emanet olun. Hep olduğu gibi bugün de komandolarımız, vatan, bayrak, millet için, bu kutsal vatan topraklarının korunması için her görevde, her şartta, en zor şartlarda başarıyla görevlerini yaptılar. İnanıyoruz ki yine başarıyla, en iyi şekilde yapacaklar, güvenimiz, inancımız sonsuzdur. Bizim de dualarımız kendileriyle. Allah ayaklarına taş değdirmesin, yolları açık olsun” ifadelerini kullandı.

Kahraman komandoları uğurladılar


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu