İsmail Kartal beyaz kazak esprisi yapan Okan Buruk’a gönderme yaptı

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, konuk olduğu bir programda meslektaşı İsmail Kartal’a boğazlı beyaz kazak üzerinden espri yapmış ve Buruk’un o sözleri kısa sürede spor manşetleri ve sosyal medyanın gündemine yerleşmişti. 

Konuk olduğu YouTube kanalında yeni sezona ve spor gündemine dair açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, geçtiğimiz sezon şampiyonlukta kafa kafaya yarıştığı Fenerbahçe’nin eski teknik direktörü İsmail Kartal’a boğazlı beyaz kazağı üzerinden esprili bir gönderme yapmıştı. Okan Buruk’un gündem olan boğazlı beyaz kazak esprisinin ardından Galatasaray’ın Antalyaspor’la oynadığı karşılaşma sırasında İsmail Kartal’dan manidar bir paylaşım geldi. Kartal, geçmiş sezonda RAMS Park’ta oynanan maçın fotoğrafını paylaştı. Tecrübeli teknik adamın bu paylaşımı Okan Buruk’a gönderme olarak yorumlandı.

OKAN BURUK’TAN BOĞAZLI BEYAZ KAZAK ESPRİSİ

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruki konuk olduğu bir programda yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Spor gündemini ve takımının durumunu yorumlayan Buruk, yaptığı bir espriyle de çok konuşuldu.

Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışında kafa kafaya mücadele ettiği meslektaşı İsmail Kartal’ın boğazlı beyaz kazağı üzerinden bir espri yapan Buruk, kendisine yöneltilen; ‘Üst üste maç kazandığınızda uğur yapıp kıyafet değiştirmezmişsiniz?’ sorusuna İsmail Kartal’ın sık sık tercih ettiği boğazlı beyaz kazağı ima ederek şu yanıtı verdi; ‘Eskidendi o. Galatasaray’a gelince bitti ama ara sıra oluyor. Boğazlı beyaz kazak giymiyorum. Güzel espriydi…’


İSMAİL KARTAL BEYAZ KAZAĞININ HİKAYESİNİ ANLATMIŞTI

İsmail Kartal’la özdeşleşen ve sık sık üzerinde gördüğümüz boğazlı beyaz kazağın hikayesi merak ediliyordu. Tecrübeli teknik adam, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’nin Başakşehir’i 1-0’lık skorla mağlup ettiği maçın ardından beyaz kazağının hikayesini anlatmış ve kazağın kendisine kızının hediyesi olduğunu söyleyerek sözlerine şöyle devam etmişti; ‘Kazak bana kızımın hediyesi. Bu kazak sana inşallah uğur getirir dedi. Taraftarlar da mutlu oluyor herhalde. Artık maçlarda giymek istiyorum. Giymeye de devam edeceğim.’

İSMAİL KARTAL’DAN MANİDAR PAYLAŞIM

Okan Buruk’un boğazlı beyaz kazak göndermesi gündemdeki yerini korurken İsmail Karyal’dan manidar bir paylaşım geldi. Antalyaspor-Galatasaray maçı oynandığı esnada sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapan Kartal’ın paylaşımında geçen sezon Galatasaray’ı RAMS Park’ta 1-0 skorla mağlup ettikleri maçta çekilen bir fotoğrafına yer vermesi Okan Buruk’a gönderme olarak yorumlandı.


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu