İpte asılı olarak bulunan 8 yaşındaki Şeyma S Davası yeniden görülecek

Batman-BHA

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, 7 Ocak’ta  Kozluk’ta evlerinin önünde ipte asılı olarak ailesi tarafından bulunan 8 yaşındaki Şeyma S’nin cinsel istismara uğradığı iddiasıyla yürütülen soruşturmada verilen takipsizlik kararına yapılan itiraz kabul edildi.

TAKİPSİZLİK KARARI KALDIRILDI…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın talimatı üzerine Bakanlık avukatları, takipsizlik kararının kaldırılması ve soruşturmaya devam edilmesi talebiyle itirazda bulundu. Nöbetçi Batman Sulh Ceza Hakimliğince itirazın kabul edilmesi üzerine soruşturma yeniden başlatıldı.

ŞEYMA DEVLET oKORUMASINA ALINDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kozluk’ta evlerinin önünde ipte asılı olarak ailesi tarafından bulunan 8 yaşındaki çocuğun gözetim altına alındığını duyurdu.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Bakan Göktaş, şu ifadeleri kullandı: “Batman’ın Kozluk ilçesinde Şeyma kızımıza yönelik cinsel istismar iddiasıyla başlatılan soruşturmada verilen takipsizlik kararı, Bakanlığımızın itirazı üzerine kaldırılarak soruşturma yeniden başlatılmıştı. Bugün itibarıyla Şeyma kızımız, Bakanlığımızın gözetimine alınmış ve sağlık kontrolleri gerçekleştirilmek üzere hastaneye nakledilmiştir.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu