Gelendost’ta Mehmet Nuri Akyüz Bilgisayar Laboratuvarı açıldı


Isparta Gelendost’ta Yenice Köyü’nde İpek ve Petek Akyüz kardeşler tarafından baba ve anneleri anısına yaptırılan tam donanımlı bilgisayar laboratuvarı hizmete girdi.

featured






ISPARTA-BHA

Isparta’nın Gelendost ilçesi Yenice Köyü’nde İpek ve Petek Akyüz kardeşler tarafından baba ve anneleri anısına yaptırılan tam donanımlı bilgisayar laboratuvarı hizmete girdi.

Açılışa Gelendost Kaymakamı Yunus Emre KANDEMİR, Belediye Başkanı Mustafa Özmen, İl Milli Eğitim Müdürü Recai Ocak ve çok sayıda davetli katıldı. 115 Öğrencinin okuduğu Yenice Köyü İlkokuluna yaptırılan bilgisayar laboratuvarı 500 Bin TL’ye mal oldu. İpek ve Petek Akyüz kardeşler yaptıkları konuşmada eğitime desteklerinin süreceğini belirterek “Babamız Avukat Mehmet Nuri Akyüz ve annemiz Edebiyat Öğretmeni Naciye Akyüz anısına yaptırdığımız Bilgisayar Laboratuvarı’nın geleceğe ışık tutan gençlerin yetişmesine katkı vereceğini umuyoruz” dediler. Milli Eğitim Müdürü Recai Ocak yaptığı konuşmada “bu eser bir imkan meselesi değil. Bir gönül meselesidir. Bu eserin Türkiye Yüzyılı maarif modeline uygun eğitimi destekleyeceğini umuyorum.” diye konuştu. Gelendost Kaymakamı Yunus Emre Kandemir ise bu eseri Yenice Köyü İlkokulu’na kazandıran İpek ve Petek Akyüz kardeşlere teşekkür etti. Tören teşekkür plaketlerinin verilmesi ve bilgisayar Laboratuvarı’nın hizmete açılması ile son buldu.

   

Gelendost’ta Mehmet Nuri Akyüz Bilgisayar Laboratuvarı açıldı


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu