Galatasaray, Çaykur Rizespor’u 5-0 mağlup etti

Süper Lig’in 5. haftasında Galatasaray, Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde Rizespor’u 5-0 mağlup ederek etkileyici bir galibiyete imza attı. Okan Buruk’un öğrencileri, maç boyunca sergiledikleri üstün oyunla rakibine fırsat vermedi.

Maçın başlama düdüğü ile birlikte baskın bir performans sergileyen Galatasaray, 3. dakikada Davinson Sanchez’in kafa golüyle öne geçti. Bu gol, Galatasaray’ın bu sezon Süper Lig’deki en erken golü oldu. 25. dakikada Abdülkerim Bardakcı, topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı.İlk yarı Galatasaray’ın 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan Galatasaray, 49. dakikada Gabriel Sara’nın uzak köşeden attığı golle farkı üçe çıkardı. Sara maçı 1 gol 1 asistle tamamlayarak yıldızlaştı. 61. dakikada Dries Mertens’in ve 80. dakikada Barış Alper Yılmaz’ın attığı gollerle farkı beşe çıkaran Galatasaray, maçtan 5-0 galip ayrıldı.

Bu sonuçla Galatasaray, ligdeki puanını 12’ye çıkararak yoluna kayıpsız devam eden Galatasaray, gelecek hafta Gaziantep FK’ye konuk olacak. Son 3 maçından da mağlup ayrılan ve Fenerbahçe’nin ardından Galatasaray’a da 5-0 yenilen Çaykur Rizespor ise 4 puanda kaldı. Karadeniz temsilcisi gelecek hafta Karadeniz derbisinde Samsunspor’u evinde ağırlayacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu