Fethiye, Dünyanın En İyi 3.cü Tatil Destinasyonu


Fethiye, İngiltere’nin prestijli The Times gazetesinin Ekim ayında tatil için hazırladığı en iyi 11 destinasyon arasında üçüncü sırada yer alarak önemli bir başarıya imza attı.

featured






Fethiye, İngiltere’nin Prestijli The Times Gazetesinde

MUĞLATÜRK-BHA

Bu listeye Türkiye’den yalnızca Fethiye’nin girmesi, bölgenin uluslararası platformda tanınmasının yanı sıra, turizmi 12 aya yaymak ve sürdürülebilir turizmi desteklemek amacıyla yürütülen çalışmaların önemini de bir kez daha gözler önüne seriyor.

Fethiye, İngiltere’nin prestijli The Times gazetesinin Ekim ayında tatil için hazırladığı en iyi 11 destinasyon arasında üçüncü sırada yer alarak önemli bir başarıya imza attı. Bu listeye Türkiye’den yalnızca Fethiye’nin girmesi, bölgenin uluslararası platformda tanınmasının yanı sıra, turizmi 12 aya yaymak ve sürdürülebilir turizmi desteklemek amacıyla yürütülen çalışmaların önemini de bir kez daha gözler önüne seriyor.

The Times’ın listesinde Fethiye ile birlikte Exmouth (Batı Avustralya), İbiza (İspanya), Malta, Zanzibar (Tanzanya), Goa (Hindistan), Cape Town (Güney Afrika), Algarve (Portekiz), Jamaika, Girit (Yunanistan) ve Sayulita (Meksika) gibi dikkat çekici destinasyonlar da yer alıyor. Bu durum, Fethiye’nin dünya genelindeki turizm pazarındaki rekabet gücünü artırırken, bölgenin doğal güzelliklerini daha geniş kitlelere tanıtma fırsatı sunmaktadır.

Fethiye, Dünyanın En İyi 3.cü Tatil Destinasyonu


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu