Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde Manchester United’la berabere kaldı: Namağlup yola devam


UEFA Avrupa Ligi üçüncü haftasında Fenerbahçe, evinde İngiliz devi Manchester United’ı konuk etti. Ülker Stadı’nda oynanan mücadele 1-1 sona ererken, Fenerbahçe Avrupa Ligi’ndeki namağlup ünvanını korumayı başardı.

featured






ANKARA-BHA

UEFA Avrupa Ligi üçüncü haftasında Fenerbahçe, evinde İngiliz devi Manchester United’ı konuk etti. Ülker Stadı’nda oynanan mücadele 1-1 sona ererken, Fenerbahçe Avrupa Ligi’ndeki namağlup ünvanını korumayı başardı. Maça hızlı başlayan temsilcimiz, ilk yarıda Manchester United kalesinde etkili pozisyonlar yakalasa da kaleci Onana’yı geçmeyi başaramadı. Ancak Manchester United, 15. dakikada Christian Eriksen’in Zirkzee’nin pasıyla bulduğu golle 1-0 öne geçti ve ilk yarıyı üstün tamamladı.

İkinci yarıya etkili başlayan Fenerbahçe, 49. dakikada A. Saint-Maximin’in asistinde Youssef En-Nesyri ile beraberliği yakaladı. Maçın geri kalanında Manchester United topa daha fazla sahip olsa da Fenerbahçe savunması rakibe gol şansı tanımadı.

Maçın en dikkat çekici anlarından biri ise Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho’nun 57. dakikada gördüğü kırmızı kart oldu. Bu kart, temsilcimizi taktiksel açıdan zorlasa da mücadeleyi 1-1’lik skorla tamamlamayı başardı. Bu sonuçla Fenerbahçe, üçüncü hafta sonunda puanını 5’e yükseltti ve Avrupa Ligi’nde yenilmezlik serisini sürdürdü. Manchester United ise üçüncü beraberliğiyle grupta galibiyete ulaşamadı.

Fenerbahçe, Avrupa Ligi’nde Manchester United’la berabere kaldı: Namağlup yola devam


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu