Engelsiz Medya Derneği’nin deniz sefası

Yaren YALNIZ / Samsun-BHA

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle her ay farklı bir ilçeye gezi düzenleyen ve birbirinden güzel etkinlikler düzenleyen engelliler sonunda Engelsiz Medya ve İletişim Derneğini kurarak resmi olarak faaliyetlerine başladı. Samsundaki tüm engelliler adına katkılarından dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a ve emeği geçen herkese teşekkür eden Engelsiz Medya ve İletişim Derneği Başkanı Recep Çağlıyan Güner, dernek yönetimi, üye ve engelli vatandaşlarla birlikte deniz sefası yaptı.

Sonunda derneklerini kurdular
Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle Samsun’daki engelli vatandaşlara unutulmaz anlar yaşatan Engelsiz Medya ve İletişim Derneği Başkanı Recep Çağlıyan Güner şunları söyledi:

“Engelsiz Medya ve İletişim Derneği olarak amacımız engelli arkadaşlarımızın sorunlarını gündeme getirmek ve çözüm üretmektir. Bunun için uzun süredir dernek kurma çalışmalarımızı sürdürüyorduk. Sonunda başardık, genel kurulumuzu yaparak yönetimimizi oluşturduk.”

“Yapacak daha çok işimiz var”

 “Asıl çalışmalarımıza bundan sonra başlayacağız. Projelerimizi birer birer hayata geçireceğiz. Engellilerimizi Samsunla, kentle buluşturacağız. Dostlarımızın, engelli arkadaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracağız. Yerel yönetimlerin engellilerin çözümü noktasında daha aktif olmalarını sağlamaya çalışacağız. Bunun için bir araya gelmemiz gerekiyor. Biz herkese yakınız. Bu birlikteliği Engelsiz Medya ve İletişim Derneği olarak yapacak konumdayız.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu