Dünya postacıları Ankara’da buluşuyor


Evrensel Posta Birliği Avrupa ve Orta Asya Bölgesi Strateji Forumu, 16-17 Eylül tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek. Açılışı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yapacak.

featured






ANKARA-BHA

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre 16-17 Eylül tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek forumda, Avrupa ve Orta Asya’dan posta sektörünün önemli paydaşları bir araya gelecek. Forumda, posta ekosisteminde yeniliği ve teknolojik gelişmeleri teşvik etmenin yolları ile değişen pazar taleplerine nasıl uyum sağlayabileceği konuşulacak, ayrıca küresel posta ağının daha etkin ve kapsayıcı bir şekilde işlemesi için yol haritası da oluşturulacak.

Açıklamada, UPU Avrupa ve Orta Asya Bölgesi Strateji Forumu’nun küresel posta ağının daha etkin ve kapsayıcı bir şekilde işlemesi için bir yol haritası oluşturulmasına katkı sağlayacağını söyleyen Uraloğlu, “Forumda, Evrensel Posta Birliği’nin birbirine bağlı küresel posta ağını daha fazla geliştirme sürecindeki rolü etrafında birliğin girişimlerinin tek posta bölgesini nasıl koruduğu ve dünya çapındaki müşteriler ve işletmeler için eşit erişimi nasıl sağladığı masaya yatırılacak. Posta ekosisteminde yeniliği ve teknolojik gelişmeleri teşvik etmenin yolları ile değişen pazar taleplerine nasıl uyum sağlayabileceği konuşulacak. Ayrıca sektörün, dijital altyapıdan faydalanarak bölgesel ve küresel kalkınma hedeflerine katkısını ele alınacak.” ifadelerine yer verdi.

Dünya postacıları Ankara’da buluşuyor


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu