Cumhuriyetin 100.Yıl Coşkusu Başkentten Anadolu’ya Yayılıyor

Tohumluk Vakfı  ve Ankara Kent Konseyi Başkent Gençlik Meclisinin organize ettiği “Kültür Buluşmaları” projesi ile Diyarbakır Ergani Dibektaş Ortaokulu öğrencileri Ankara kültür sanat dünyası ile bir araya geldi.

Ankara Kent Konseyi ev sahipliğinde başlayan programda Anadolu Medeniyet Müzesi, Ankara Kalesi gezisi ile devam etmektedir. İki gün sürecek programda Ankara’nın coğrafi işaretlerinin tanıtıldığı ve başkent değerlerinin ön planda olduğu gezi programında Ankara Kent Konseyi ve Türkiye Kent Konseyi Birliği Başkanı Halil İbrahim Yılmaz ev sahipliğinde kahvaltı programı gerçekleştirildi.
Tohumluk Vakfı Gençlik Komitesi ve Kültür Sanat Komitesinin kolaylaştırıcılığında süren programda Başkent Gençlik Meclisi katılımcı kültür inşa süreçlerinin anlatıldığı programlarla devam ediyor.

Ortaokul kademesindeki öğrencilerin erken yaşta Başkent Cumhuriyetin 100. Yıla hazırlanırken sanat ve kültür şöleni haline geldi.
Cumhuriyetin ikinci yüzyılında yeniden dirilişe ev sahipliği yapan Türkiye Kent Konseyleri Birliği ve Ankara Kent Konseyi katılımın başkenti Ankara süreci tüm hızıyla devam etmektedir.

Geleceği şimdiden sağlam temeller üzerine inşa etmek için Anadolu’nun dört bir yanından Ankara’ya kültür buluşmaları için sürekli bir akışın sağlanması için Ankara Kent  Konseyi, Başkent Gençlik Meclisi, Tohumluk Vakfı çalışmalarına devam edecektir

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu