Cumhurbaşkanı Erdoğan Orta Vadeli Programı Açıklıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmasında önce çıkan başlıklar şöyle;
“Dün Kırklareli ve İstanbul’da yaşanan sellerde hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet niyaz ediyorum. Her iki şehrimizde de özellikle ebediyete uğurladığımız vatandaşlarımıza rahmet dilerken ailelerine sabırlar diliyorum.”
“Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle başta yönetimde istikrar olmak üzere Türkiye’nin önemli kazanımlar elde ettiğini görüyoruz.”
“Eski Türkiye’nin alışkanlıklarından kendilerini kurtaramayanların durumunu içimiz acıyarak izliyoruz. Birileri kendi içlerinde kavga ve çekişmelerden başlarını kaldıramazken, biz işimizi yapmaya devam ediyoruz.
“Muhalefetin de artık birbirleriyle didişmeyi bırakarak yapıcı eleştirileriyle millet adına işlerini yapmalarını temenni ediyoruz. Hiç kimseye ve hiçbir fikre ön yargıyla yaklaşmıyoruz.”
“Bugüne kadar sürdürdüğümüz müsbet tavrımızı koruyacağız. Muhalefetin de geçmiş hatalarından ders alarak Orta Vadeli Program OVP gibi programlarda bize destek vermesini bekliyoruz.”
“Ülkemiz ekonomisine maliyeti 104 milyon doları bulan deprem felaketi yükümüzü ağırlaştırıyor. Türkiye, küresel sıkıntılar bir yandan, asrın felaketiyle de başa çıkmak zorunda.”
Detaylar geliyor…