“Bilinçle İlerleme Zamanı” projesi


Millî Eğitim Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iş birliğinde hayata geçirilen BİZ “Bilinçle İlerleme Zamanı” projesiyle

featured






ISPARTA-BHA

Millî Eğitim Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı iş birliğinde hayata geçirilen BİZ “Bilinçle İlerleme Zamanı” projesiyle ülke genelinde ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrencilerin ve ailelerimizin okula uyum sürecine katkı sağlaması amacıyla Hafız İbrahim Demiralay İlkokulu konferans salonunda bilinçlendirme etkinlikleri gerçekleştirildi.

Velilerin katılım ve ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek açılış konuşmasına başlayan İl Şube Müdürümüz Bilal Uysal, BİZ projesi kapsamında, ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrencilerimizin uyum sürecini desteklemeyi ve eğitim hayatlarına güçlü bir başlangıç yapmalarını sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Bilinçle İlerleme Zamanı Projesi kapsamında Bakanlığımız tarafından ilimize gönderilen eğitim tırı, Şehit Ferhat Çiftçi İlkokulu bahçesinde 08.00-09.30 saatleri arasında öğrenci ve velilerimizin ziyaretine açıldı. Eğitim Tırı’nda sunulan sinevizyon gösterisi öğrenci ve velilerimizin yoğun ilgisini çekti.

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir
Bir 8 kişi ve televizyon görseli olabilir
Bir 2 kişi ve hastane görseli olabilir
Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

“Bilinçle İlerleme Zamanı” projesi


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu