Beypazarı Belediye Başkanı 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nde gazetecilerle bir araya geldi!

YAŞAR TONBAK / ANKARA-BHA

Beypazarı Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, beraberinde Belediye başkan yardımcıları ile 21 Ekim Dünya gazeteciler günü dolayısıyla Gazetecilerle kahvaltıda bir araya geldi.

Tarihi Halk evinde düzenlenen kahvaltı buluşmasında Belediye başkanı Dr. Özer Kasap, önemli açıklamalarda bulundu.

Belediye başkanı Dr. Özer Kasap, öncelikli olarak Gazetecilerin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlarken, çalışmalarında başarı diklerini sundu.

Gazetecilerin zor şartlarda görevlerini ifa ettiklerini belirten Başkan Dr. Özer Kasap, şunları kaydetti: “Gazeteciler, gece demez gündüz demez haberi takip eder ve toplumu o haber konusunda sağlıklı bilgilendirmek üzere, Doğru, tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla gerçeği yansıtarak, haber peşinde koşmaktadırlar. Bu anlamda, yeniden 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”

Belediye Başkanı Dr. Özer Kasap, açıklamalarında şu ifadeler yer verdi:

“Belediye başkanı seçilmemiz akabinde, ilk olarak Kimliğini kaybetmiş belediyede, belediyeye olarak Kurumsal bir kimlik kazandırdık. Belediyede bir düzen hâkim oldu. Tarihi Suluhan kervansarayını belediye olarak devraldık. Suluhan kervan sarayı için, turizm konusunda önemli projemiz var ve bunun üzerine çalışmalarımız sürüyor. Öte yandan Alaettin sokakta bulunan satış tezgâhlarını kaldırdık. İlçemiz UNESCO’nun geçici listesinde yer alıyor. Daimi listeye girmemiz için çalışmalar yoğun olarak devam ediyor. Yapılan araştırmalarda, bu alandan bu tezgâhların kaldırılması istendi başka alanlara yerleştirdik. Bakanlık nezdinde ve il bazında görüşmelerde bulunduk ve Alaettin sokakta bir peyzaj düzenlemesi yapacağız. Yine en önemlisi önümüzdeki günlerde Antalya ilinde düzenlenecek olan turizm fuarına çok yönlü olarak katılıp ilçemizin tanıtımında bulunacağız. Bu yıl festivalde on binlerce kişi Beypazarı’na akın etti. Beypazarı için, biz elimiz taşın altına koyduk ve çalışmalarımı Beypazarı ve Beypazarı halkına hizmet etmek üzere var gücümüzle, sosyal belediyecilik anlayışı içinde çalışmalarda bulunuyoruz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu