Bahçeli’nin Öcalan’a Çağrısı, İYİ Partili Ayyüce Türkeş’ten sert tepki aldı


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çözüm sürecine ilişkin yaptığı açıklamalarda PKK lideri Abdullah Öcalan’a çağrıda bulunarak, “Teröristbaşı Meclis’e gelsin, DEM grubunda silah bırakıldığını ilan etsin” dedi. Bahçeli’nin bu sözleri, MHP’nin kurucusu Alparslan Türkeş’in kızı ve İYİ Parti Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş tarafından sert bir şekilde eleştirildi.

featured






ANKARA-BHA

Ayyüce Türkeş, Bahçeli’nin ifadelerine yönelik yaptığı açıklamada, “Kulaklarıma inanamadım. Bebek katili, terörist başını Meclis’e davet edip konuşma yapmasını isteyen ve ‘umut hakkından yararlansın’ diyen Devlet Bahçeli’yi kınıyorum” dedi. Türkeş, herkesin oturduğu koltuğun sorumluluğunu taşımakla mükellef olduğunu vurgulayarak, “Kimse Başbuğ Alparslan Türkeş’in koltuğunda oturup teröre yandaşlık yapamaz” şeklinde konuştu.

Ayyüce Türkeş, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “TBMM’de yeteri kadar terörist varken bir de onların ele başını meclise sokmak kimsenin haddi değildir. NOKTA.” ifadelerini kullandı. Bu durum, MHP içinde ve kamuoyunda tartışmalara yol açtı.

Bahçeli’nin Öcalan’a Çağrısı, İYİ Partili Ayyüce Türkeş’ten sert tepki aldı


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu