Antalya Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Beypazarı Ticaret Odası’na ziyaret


Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Özen, Meclis Başkanı Menderes Oktay ve beraberlerindeki heyet, kardeş oda statüsündeki Beypazarı Ticaret Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette, Beypazarı Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri tarafından karşılanan Kumluca heyeti, yeni Akreditasyon Sistemi kapsamında karşılaştırmalı incelemeler yapmak ve iş birliği imkanlarını değerlendirmek amacıyla bir araya geldi.

featured






Yaşar TONBAK/ ANKARA-BHA

Program çerçevesinde, her iki odanın benzer sektörlere yönelik komitelerinin ortak sorunları ele alınarak, çözüm önerileri ve iş birliği fırsatları masaya yatırıldı. Beypazarı Ticaret Odası Başkanı İrfan Çelik, hem Beypazarı’nın hem de Kumluca’nın yüksek tarım potansiyeline sahip bölgeler olduğunu vurgulayarak, bölgesel ve ulusal kalkınmaya katkı sağlamak adına çeşitli istişarelerde bulunduklarını ifade etti.

Başkan Çelik, “Kardeş odamızla Coğrafi İşaretli ürünlerimizi tanıtarak Beypazarı’nın tarihi ve kültürel değerlerini paylaştık. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk ve ortak projeler geliştirme kararı aldık. Bu ziyaretin her iki oda için de oldukça verimli olacağına inanıyorum,” dedi.

Ziyaret esnasında, her iki oda arasında hediyeleşme yapılarak kardeş oda ilişkileri güçlendirildi. Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fahri Özen ise Beypazarı Ticaret Odası’nın misafirperverliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kardeş oda ziyaretimizle karşılıklı ilişkilerimizi daha da kuvvetlendirdik. Bizi ağırlayan Beypazarı Ticaret Odası Başkanı İrfan Çelik ve ekibine teşekkür ederiz,” ifadelerini kullandı.

Beypazarı Ticaret Odası Başkanı İrfan Çelik de, kardeş odalarını ağırlamaktan ve ilçenin tanıtımına katkı sağlamaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

 

Antalya Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası’ndan Beypazarı Ticaret Odası’na ziyaret


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu