A Parti ilk resmi açıklamasını BHA’ya yaptı

ANKARA-BHA

A Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Erel, Birlik Haber Ajansı Genel Müdürü Muhammet Kaçar ile BHA Genel Yayın Yönetmeni Orhan Kemal Erkılıç’a partinin açılış programı sonrası ilk açıklamaları yaptı.

BHA ortak canlı yayınına katılan Erel,  “Bu siyasi parti siyasi yelpazenin neresinde diye merak ediliyor ancak bu siyasi partinin yelpazede yeri yok. Bu partinin doğrudan doğruya merkezi millet, kadrosu 85 milyondur. Biz Bayrakla, ezanla, Atatürk’le problemi olmayan, bu bayrak altında yaşamaktan gurur duyan herkesle kardeşiz, herkesle yol yüremeye hazırız. Bugüne kadar siyaseti ötekileştiren, ayrıştıran anlayışı bir kenara iterek tüm 85 milyonu bağrımıza basmak istiyoruz.” dedi.

“HİÇBİR PARTİ İLE SİYASİ DÜŞMANLIĞIMIZ YOK”

Hiçbir parti ile siyasi bir düşmanlık içinde olmayacaklarını belirten Erel, “Önümüzdeki seçimlerde -ki erken parti görünüyor- iktidar olmak istiyoruz” dedi. A Parti ismiyle ilgili de konuşan Erel, siyasi parti anlamında bütün isimlerin alındığını ancak kavramların içinin boşaltıdığını belirterek AK Parti, MHP ve CHP’ye isimleri ve politikaları üzerinden eleştiriler yaptı.

Bu partiyi millet kurdu” diyen Erel milletle el ele yürüyeceklerini söyledi. Erel, ATO’da yapılan ve yoğun katılıma sahne olan parti açılış programı ile ilgili olarak da Türkiye’nin her bölgesinden katılım olduğunu birçok kişinin de salonun dışında kaldığını belirterek Türkiye’de eşsiz bir parti açılışı yapıldığını belirtti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu