18 YAŞ ALTINA VELİSİZ SEYAHAT

Ankara Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, İçişleri Bakanlığı’nın ‘18 yaş atındaki çocuk ve gençlerin şehir içi ve şehirler arası seyahatlerde yanlarında refakatçi bulunmasının kaldırılabileceği’ tavsiyesi çervevesinde yeni kararlar aldı.

 

 

Buna göre 18 yaş altındaki çocuk ve gençlerin, şehir içi ve şehirler arası seyahatlerinde yanlarında velilerinin bulunması şartı kaldırıldı. Karar ile birlikte 18 yaş altındakiler de pandemi süreci öncesinde olduğu gibi karayolu, demiryolu, deniz veya hava yolu ile seyahat edebilecekler. Hem şehir içi hem de şehirler arası yolculuklarda koronavirüs tedbirlerine riayet edilecek.

 

 

18 YAŞ ALTINA VELİSİZ SEYAHAT

 

Ankara Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, İçişleri Bakanlığı’nın ‘18 yaş atındaki çocuk ve gençlerin şehir içi ve şehirler arası seyahatlerde yanlarında refakatçi bulunmasının kaldırılabileceği’ tavsiyesi çerçevesinde yeni kararlar aldı. Buna göre 18 yaş altındaki çocuk ve gençlerin, şehir içi ve şehirler arası seyahatlerinde yanlarında velilerinin bulunması şartı kaldırıldı. Karar ile birlikte 18 yaş altındakiler de pandemi süreci öncesinde olduğu gibi karayolu, demiryolu, deniz veya hava yolu ile seyahat edebilecekler. Hem şehir içi hem de şehirler arası yolculuklarda koronavirüs tedbirlerine riayet edilecek.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu