ANKARAGÜCÜ CAMİASI GERGİN

Süper Ligde son sıradan kurtulamayan ve kupadan da erken elenen Ankaragücü’nde, Fatih Karagümrük karşısında alınan son dakika puanı da tansiyonu düşürmedi. Sarı-lacivertli taraftarların, kupa maçından sonra sosyal medyada teknik ekip ve oyunculara yönelik tepkileri, Karagümrük maçında Eryaman Stadı’na da taşınırken, maçın son anlarında locadaki izleyiciler ile kulüp yöneticileri arasında yaşanan gerginlik, camiadaki huzursuzluğun giderek arttığını gösterdi.

 

 

Taraftarlar hem kurulan kadro, hem sahadaki oyun hem de alınan sonuçlara olan tepkilerini ortaya koydu. Maçın en çok tartışılan pozisyonlarından biri de skor 2-2’ye geldikten sonra, taç atışını çabuk bir şekilde kullanmak isteyen Sarlija’ya, Teknik Direktör Fuat Çapa’nın acele etmemesi yönündeki uyarısı oldu.

 

 

YÜKSEK MALİYETLİ OYUNCU İSTERDİK

 

 

Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, maçtan sonra yaptığı sosyal medya paylaşımlarında, sportif olarak istedikleri noktaya gelemediklerini belirtirken, “Nelerle uğraştığımızı vicdan sahibi herkes biliyor. Geçmişten gelen 10 milyon TL tutarında ödemeler vardı. Biz de milyon Avro değerinde futbolcular almayı biliyoruz. Bazı şeyler anlaşılmamış maalesef. Sosyal medyada gerçek dışı hesap açanlar ve takım Süper Ligde diye kahrolanlar (onlar kendini biliyor) siz istiyorsunuz diye bir şeyler olmayacak. Biz Ankaragücü’nün menfati neyse onu yapacağız. Yeri ve zamanı geldiğinde de bırakıp, tribündeki yerimizi alacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

LOCALARIN BÜYÜK KISMI SATILDI

 

Maçın son anlarında yaşanan tartışmanın sosyal medyaya yansımasının ardından Başkan Fatih Mert ve Futbol Şube Sorumlusu Tamer Açar, taraftarlarla bir araya geldi. Mert, yaptığı açıklamada, “Maç stresinden dolayı gerildiğimiz kardeşlerimize güzel sohbetleri ve takımımıza olan destekleri için teşekkür ediyorum. Sevgili Ankaragüçlüler eleştirilerinize saygı duyuyorum. Kısa zaman da bütün eleştirilerinizi cevaplayacağım. Localar konusunda ayrım yapmıyoruz. Locaların büyük kısmı geçen yıl satıldı kalanlara futbolcu aileleri, misafirler geldi. Camiamızdan arayan kimse reddedilmedi. Parayla satacak kadar locamız maalesef yok.

 

 

KULÜPTE KARAMAN VE KUTLU SESLERİ

 

 

Başkan Fatih Mert, 2 haftadır covid-19 nedeniyle bazı oyuncuların oynamadığını, teknik direktör Fuat Çapa ile ilgili bir tasarruflarının olmadığını açıklasa da camiada yükselen tepkilerin yönetimi arayışa yönlendirdiği ileri sürülüyor. Ünal Karaman ile temasa geçilmesinin konuşulduğu, Hakan Kutlu isminin de kulüpte dillendirilmeye başladığı iddia ediliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu