KÜLTÜR VE SANAT MUHABİRLERİ MUĞLA’DA BULUŞTU.

Özdemir’den “Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları” katılımcılarına teşekkür mesajı

“Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları”nın 3’üncüsüne ev sahipliği yapan Dijital Medya ve Yayıncılar Derneği Başkanı Serap Ülkü Özdemir, yayımladığı mesajla katılımcılara ve destek verenlere teşekkür etti.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla Kültür Sanat Muhabirleri Derneği tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen Medya Kültür Sanat ve Turizm Buluşmalarının 2022 yılı üçüncü etkinliği 10-11-12 Mayıs tarihlerinde Muğla’da gerçekleştirildi.

Geleneksel hale getirilen “Medya, Kültür Sanat ve Turizm Buluşmaları”nda yurdun çeşitli illerinde görev yapan kültür sanat muhabirleri gözde turizm merkezi Dalyan’da bir araya geldi.

Son derece verimli geçen etkinliğe ev sahipliği yapan Dijital Medya ve Yayıncılar Derneği Başkanı Serap Ülkü Özdemir, katılımcılar ve destek verenler için bir teşekkür mesajı yayımladı.

Başkan Özdemir mesajında; AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan’a , Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Sanem Arıkan’a, , Ortaca Belediye Başkanı Alim uzun Demir’e, Kültür ve Sanat Muhabirleri Derneği Başkanı İbrahim Gökdemir’e, Fethiye Gazeteciler Derneği Başkanı Osman Baykuş’a, Dalyan Su Ürünleri Kooperatifi (DALKO) Başkanı Arif Yalılı’ya, Dalyan otelciler Birliği Başkanı Ali Mürşit Yağmur’a, Ankara’dan katılım sağlayan gazetecilerin ulaşımında desteğini esirgemeyen Kalecik Belediye Başkanı Duhan Kalkan’a ve katılım sağlayan gazetecilere teşekkür etti.

Projenin önemine değinen Özdemir, Türkiye’nin dört bir yanından gelen meslektaşlarına teşekkür ederek, “Birçok ili gezdik ama kendi memleketimi tanıtmak ayrı bir mutluluk.” dedi. (Milas Medya)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu