Beypazarı Nurettin Karaoğuz vakfı Anadolu Lisesi ”Görsel Sanatlar” resim Sergisi Kaymakam tarafından açıldı.

BEYPAZARI (BHA)- 2021-2022 Eğitim Öğretim dönemi sonlarına doğru geldiğimiz bu günlerde, okulların yılsonu etkinlikleri de arttı.

Beypazarı ilçesinde bulunan Nurettin Karaoğuz Vakfı Anadolu Lisesi öğrencilerinin yaptığı resimlerden oluşan “Görsel sanatlar Sergisi” okulun salonlarında Kaymakam Oktay Erdoğan, belediye başkanı Tuncer Kaplan, tarafından açıldı.

Atatürk resimleri oldukça beğenildi:

Kaymakam Erdoğan ve belediye başkanı Tuncer Kaplan, Atatürk’ün çeşitli resimlerinin yapıldığı ve sergilendiği Atatürk “Köşesi” resimleri de oldukça beğenildi.

Okulun salonların açılışı yapılan resim sergisinde öğrencilerin yıl boyu yaptığı Akrilik, Suluboya, Karakalem çalışması, Guaj boya tekniği ve Atıl malzemelerden yapılan 3 boyutlu resim sergisi, kaymakam ve belediye başkanı tarafından beğeni alırken, resimler titizlikle takip edilerek gezildi.

Serginin açılışına Kaymakam Oktay Erdoğan, Belediye başkanı Tuncer Kaplan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, Şube müdürü Rahmi Çalışkan, Okul müdürü Hakkı Özdemir, okul müdürleri ve öğretmenlerle öğrenciler katıldı.

Kaymakam Erdoğan, belediye başkanı Kaplan, farklı tekniklerle resim yapma çalışmasında bulunan öğrencilere ve öğretmenlerine teşekkür etti. (Yaşar Tonbak)

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu