Trabzon’da iki komşu ilçe takımın maç öncesinde anlamlı mesajı

Mustafa ÖZCAN /TRABZON-BHA

TUSAŞ (Türk Havacılık ve Uzay Sanayii Anonim Şirketi)’ın Ankara’nın Kahramankazan ilçesindeki yerleşkesine yönelik terör saldırısının ardından Trabzon’daki iki komşu takım maç öncesinde anlamlı bir pankartla sahaya çıktı.

Trabzon 1. Amatör Küme B Grubu takımlarından Beşikdüzüspor kendi evinde Şalpazarı Gençlikspor’la karşılaşacağı maç öncesi sahaya ’Hainlere inat daha çok çalışacağız, daha çok üreteceğiz’ pankartıyla çıktı.

Trabzon Şalpazarı Gençlik Spor Kulüp Başkanı Gazi Cevat Özdemir aynı zamanda 15.10.1968 doğumlu olup Vatani görevini yaptığı sırada 1989  yılında Şırnak iline bağlı Cizre Gabar Dağında PKK ile girilen bir çatışmada Gazi olmuştur. Gazi Cevat Özdemir İlçesinin takımı olan Trabzon 1. Amatör Küme B Grubunda mücadele eden Takımın 11 yıldır Şalpazarı Gençlik Spor  Kulüp Başkanlığını sürdürüyor. Bugün komşu İlçe Beşikdüzüspor ile oynanan maç öncesinde  2 sezondur kulüp Başkanlığı görevini sürdüren iş insanı Beşikdüzü Spor Kulüp Başkanı Ferhat Aksoy’un örnek davranışı takdir topladı.

TUSAŞ saldırısından yara almadan kurtulan mühendisin sözlerini pankarta taşıyan Beşikdüzüspor alkışlarla karşılandı.Bu arada karşılaşmada başladığı gibi 0-0 bitti.

Trabzon Şalpazarı Gençlik Spor Kulüp Başkanı Gazi Cevat Özdemir aynı zamanda 15.10.1968 doğumlu olup Vatani görevini yaptığı sırada 1989  yılında Şırnak iline bağlı Cizre Gabar Dağında PKK ile girilen bir çatışmada Gazi olmuştur. Gazi Cevat Özdemir İlçesinin takımı olan Trabzon 1. Amatör Küme B Grubunda mücadele eden Takımın 11 yıldır Şalpazarı Gençlik Spor  Kulüp Başkanlığını sürdürüyor. Bugün komşu İlçe Beşikdüzüspor ile oynanan maç öncesinde Beşikdüzü Spor Kulüp Başkanı Ferhat Aksoy’un örnek davranışı takdir topladı.

Bu arada Trabzon’un İlçelerinden tek stadyumu bulunmayan Şalpazarı Gençlik Spor bütün maçlarını komşu İlçe Beşikdüzü İlçe Stadında oynuyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu