Şehrimize ve milletimize hizmet için gayretle çalışmaya devam edeceğiz 

Sakarya –BHA

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Ankara’da gerçekleştirilen AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda Başkan Alemdar’la birlikte AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Serdar Akgün yer aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısı

Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan gündeme dair açıklamalar yaptı.  Grup toplantısı sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Yusuf Alemdar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Biz hizmet ettikçe büyüyen bir siyasi partiyiz” sözlerine dikkat çekti.

“Sakarya’mızın geleceği için gayretle çalışacağız”

Toplumun ihtiyaçlarına cevap vererek geleceğe daha güzel bir ülke bırakma hedefiyle çalıştıklarını belirten Alemdar, “Bugün Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında AK Parti’mizin Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katıldık. Oldukça verimli bir toplantı oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi biz millete hizmet ettikçe büyüyen bir siyasi partiyiz. Toplumun ihtiyaçlarına kulak vermek, onların sorunlarını çözmek ve gelecek nesillere daha yaşanılabilir bir ülke bırakmak bu davanın en temel amaçlarındandır. Bizler de bu şiarla hareket ederek şehrimizin geleceği için hep birlikte gayretle çalışacağız” diye konuştu.

Türkiye Yüzyılı vizyonuna yakışır şekilde

Alemdar şöyle dedi: “Yerel yönetimler ve parti teşkilatlarımız olmak üzere Sayın Cumhurbaşkanımızın çizdiği hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz, sürdüreceğiz. İlk günkü aşkla ve gayretle çalışmalarımıza devam edeceğiz. İnşallah tüm dava arkadaşlarımızla birlikte Türkiye Yüzyılı vizyonuna yakışır bir şekilde hareket edeceğiz”

Ankara’daki grup toplantısına ilişkin paylaşım yapan Başkan Alemdar, ayrıca AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ile bir araya gelerek Sakarya’da devam eden ve planlanan projeler hakkında istişarelerde bulundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu