Alanya’da Hanife Cebeci kreş ve çocuk akademisinin açılışı


Alanya Belediyesi Hanife Cebeci Kreş ve Çocuk Akademisinin açılışı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve Protokol’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

featured






Alanya Belediyesi Hanife Cebeci Kreş ve Çocuk Akademisinin açılışı Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer ve Protokol’ün katılımıyla gerçekleştirildi.

Hayırsever Cebeci Ailesi ve Alanya Belediyesi tarafından Mahmutlar Mahallesine yaptırılan Hanife Cebeci Kreş ve Çocuk Akademisinin açılış programına; Kaymakam Ürkmezer, Antalya Milletvekili Aykut Kaya, Antalya Cumhuriyet Başsavcı Vekili Mehmet Ali Yüce, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan, Kurum Amirleri, Siyasi Parti Başkanları, Oda Başkanları, Hayırsever Cebeci Ailesi, Öğrenciler ve aileleri katıldı.

Bir 3 kişi, kalabalık ve yazı görseli olabilir

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan açılış programında Hayırsever Ahmet Cebeci, Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, Antalya Milletvekili Aykut Kaya tarafından konuşmalar gerçekleştirildi.

Bir 10 kişi, eşarp ve yazı görseli olabilir

Programda katılımcılara seslenen Kaymakam Ürkmezer ise ‘’ Alanya bir hayırsever cenneti. Alanya’daki okulların yaklaşık yüzde 62’sini hayırseverlerimiz yaptırdı. Yapımı devam etmekte olan ve temelini atacağımız okullarımızda mevcut. Okullar, camiler, sağlık ocakları ve bir çok alanda hayırseverlerimizin imzaları var. Hayırseverlerimiz yaptıkları eserlerle hem ailelerini isimlerini yaşatıyorlar hem de şehrimize destek oluyorlar. Bu vesileyle bugün açılışını gerçekleştireceğimiz Alanya Belediyesi Hanife Cebeci Kreş ve Çocuk Akademisini yaptıran Cebeci ailesi ve Alanya Belediyesine teşekkür ediyorum. Mahmutlar büyüyen ve gelişen bir mahallemiz. Bu eğitim yuvasının açılması mahmutlar’a büyük katkı sağlayacak. Alanya’mız akademik başarının yanı sıra, sosyal, kültürel ve sportif başarı olarak da büyümeye devam ediyor. Bizler de kurumlarımızla, STK’larla ve hayırseverlerimizin desteğiyle Alanya’yı daha ileriye taşımaya devam edeceğiz. Hayırsever Cebeci ailesine tekrardan teşekkür ediyor, Alanya’mıza hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Bir 10 kişi ve yazı görseli olabilir

Konuşmaların ardından Kaymakam Ürkmezer protokol ile birlikte dualar eşliğinde kurdele keserek Alanya Belediyesi Hanife Cebeci Kreş ve Çocuk Akademisinin açılışını gerçekleştirdiler. 2 bin 800 metrekare olan Hanife Cebeci Kreş ve Çocuk Akademisi çeşitli etkinlik sınıflarıyla 230 öğrenciye hizmet verecek.

Bir 18 kişi ve yazı görseli olabilir

Alanya’da Hanife Cebeci kreş ve çocuk akademisinin açılışı


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu