AK Parti Muğla İl Başkanı Av. Gültekin Akça orman yangınlarına ilişkin açıklama yaptı!

MUĞLA-BHA

İlk olarak son günlerde Muğla’da çıkan orman yangınlarına ilişkin açıklama yapan Av. Gültekin Akça, yangınlarda devlet ve millet dayanışmasının en güzel örneklerinden birinin sergilendiğini orman genel müdürlüğünün yangınlara gerek karadan, gerekse havadan yoğun müdahalede bulunarak can siperi bir şekilde çalışarak, söndürüldüğünü, yangınlara 20 civarında hava aracının aralıksız müdahale ettiğini gece görüşlü helikopterlerin de yangınlara da müdahalede bulunduğunu belirtti.

Akça ayrıca yerel seçimler sonrası CHP’li belediyelerin AK Parti’den CHP’ye geçen belediye binalarına geçmiş dönem borçlarını asmak suretiyle olumsuz algı yaratmaya çalıştıklarını, oysa bu borçların daha önce de açıkladığımız üzere yapılan işler ve belediye bütçesine oranla çok cüzi olduğunu ifade etti.

Oysa CHP’de olup belediye başkanı değişen belediyelerdeki borç miktarının çok yüksek olduğu ve hatta bu belediyelerin borçlarını kapatmak için belediyelerin taşınmazlarını satış kararı aldıklarını açıkladı.

Akça kamuoyuna yansıyan büyükşehir belediye başkanının aldığı aracın fiyatının oldukça yüksek olduğu özellikle CHP’li belediyelerin ciddi borçlarının olduğu bir dönem de böyle bir lüks araç alımını şaşkınlıkla karşıladıklarını söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu