Türk denizciliğine yeni nesiller yetiştiriliyor: İMEAK’tan Rizeli öğretmene plaket

ANKARA-BHA

İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran, denizcilik eğitimine yaptığı katkılardan dolayı Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Denizcilik Alan Şefi Yavuz Turna’yı plaketle ödüllendirdi. İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası’nın (DTO) Ekim ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi.

Meclis toplantısında, Rize Hasan Kemal Yardımcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden öğretmenler de hazır bulundu. Toplantıda, denizcilik sektörünün güncel durumuyla ilgili önemli konular ele alındı. Bu toplantıda, özellikle denizcilik eğitimine yaptığı katkılardan dolayı İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Tamer Kıran tarafından okul öğretmenlerinden Denizcilik Alan Şefi Yavuz Turna plaketle ödüllendirildi.

Turna’nın denizcilik alanındaki deneyimi ve öğrencilerine aktardığı bilgi ve becerilerin önemini vurgulayan Kıran, Turna’yı tebrik ederek, Türk denizciliğine olan katkılarının devamını diledi.

Turna ise ödülün kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “Öğrencilerimize denizcilik mesleğini sevdirmeye ve onları bu alanda yetiştirmeye çalışıyorum. Bu ödül, benim için büyük bir onur” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu