Esad genel af ilan etti ne bekliyorsun?


CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay’daki halk buluşmasında iktidara seslendi. “Esad genel af ilan etti. Ne bekliyorsun? Hemen git, gerekli teminatları al,” şeklinde konuşan Özel, “Avrupa elini taşın altına koymaya hazır, yeter ki bir çözüm olsun. Bu insanların güvenliğini sağlamak için söz alalım. Zaten af çıktı, oraları yaşanabilir hale getirelim. Hızla, coşkuyla bu sığınmacıları memleketlerine gönderelim. Bu işin başka bir çaresi yok,” dedi.

featured






ANKARA-BHA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Osmaniye ve Hatay’a yaptığı ziyarette Hatay’ın Defne ilçesinde bir halk buluşması gerçekleştirdi. Buluşmada sığınmacılar üzerinden iktidara seslenen Özel, “Esad genel af ilan etti. Ne bekliyorsun? Hemen git, gerekli teminatları al” şeklinde konuştu.

“Avrupa elini taşın altına koymaya hazır, yeter ki çözüm olsun. Bu insanların güvenliğinin sözünü al. Zaten af çıktı, oranın yaşanılabilir bir hale gelmesini sağlayalım. Hızla, davulla, zurnayla bu sığınmacıları memleketlerine yollayalım. Başka çaresi yok bu işin.” ifadelerini kullanan Özel, “Sığınmacıları Esad’a göndermeye çalışacağına evlatlarımız yerine çalıştırmak için hazırlık yapıyorlar” dedi.

Özel’e ziyareti sırasında MYK üyeleri, milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları eşlik etti.

Resim

Özgür Özel: “Esad genel af ilan etti ne bekliyorsun?”


İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu