Fenerbahçe Petrol Ofisi zirveyi sevdi

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde 5. hafta geride kalırken, lider Fenerbahçe Petrol Ofisi galibiyet serisini sürdürdü. Deplasmanda Bornova Hitab Spor’u 3-0 mağlup eden Fenerbahçe, 5’te 5 yaparak 15 puanla liderliğini korudu. Sarı-lacivertli ekip, sezona hızlı bir başlangıç yaparak zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

Şampiyonlar Ligi’nde de mücadele eden Galatasaray, Karadeniz Ereğli Belediye Spor’un ligden çekilmesi sebebiyle bu haftayı maç oynamadan geçirdi ve hükmen galip sayılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Sarı-kırmızılı ekip, ligde çıktığı 3 maçta topladığı 9 puanla başarılı gidişatını sürdürdü.

Ankara temsilcisi ABB FOMGET, evinde ağırladığı Hakkarigücü Spor’u 2-0 yenerek puanını 10’a çıkardı ve 4. sıraya yükseldi. Lige müthiş bir başlangıç yaparak ilk dört haftada tüm maçlarını kazanan Beylerbeyi Spor Kulübü ise deplasmanda ALG Spor’a 1-0 yenildi. Bu sonuçla Beylerbeyi 12 puanla ikinci sırada kalırken, namağlup unvanını koruyan ALG Spor ise puanını 11’e yükselterek 3. sıraya yerleşti.

Kadın Futbol Süper Ligi’nde rekabet her geçen hafta kızışırken, şampiyonluk mücadelesi Fenerbahçe, Beylerbeyi, ABB FOMGET, ALG Spor ve Galatasaray arasında çekişmeli bir şekilde devam ediyor.

DİĞER SONUÇLAR İSE ŞÖYLE:

Ünye Kadın Spor Kulübü – Beşiktaş JK Unıted Payment: 1-2

Trabzonspor – Amed Sportif Faaliyetler: 1-0

Çekmeköy Bilgidoğa – Fatih Vatan Spor: 0-5

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu