Erzurumspor FK, Iğdır deplasmanından 3 puanla ayrıldı: Zirveye ortak oldu

Trendyol 1. Lig 7. haftasında Iğdır Şehir Stadyumu, heyecan dolu bir maça ev sahipliği yaptı. Alagöz Holding Iğdır FK, Erzurumspor FK’yı ağırladı ve karşılaşma, konuk ekibin 2-1’lik galibiyetiyle sona erdi.

Ev sahibi Iğdır FK, son iki maçında yaşadığı kayıpların etkisiyle maça düşük tempoyla başladı. İlk yarıda Burak Altıparmak’ın 40. dakikada gördüğü kırmızı kart, Iğdır’ı 10 kişi bıraktı ve devreyi 0-0’lık eşitlikle tamamladı.

İkinci yarıda, rakibinin eksik olmasını fırsat bilen Erzurumspor, 64. dakikada Crociata’nın golüyle öne geçti. Bu gol, konuk ekibin moral bulmasını sağlarken, 85. dakikada Mamba’nın attığı ikinci golle durum 2-0’a geldi.

Ancak, Iğdır FK maçtan vazgeçmedi. 90+1’de Hasan Hatipoğlu’nun kaydettiği golle farkı bire indirdi. Ev sahibi ekip, baskılı oyununu sürdürse de eşitliği sağlamak için yeterli olamadı ve maçı 2-1 kaybetti.

Bu sonuçla Iğdır FK, üst üste üçüncü mağlubiyetini alarak puanını 10’da tutarken, Erzurumspor FK ise iki galibiyetle birlikte ilk deplasman zaferini elde etti ve puanını 12’ye çıkararak maç fazlasıyla ligde ikinci sıraya yerleşti. Erzurumspor, bu galibiyetle birlikte moral bulurken, Iğdır FK’nın ise toparlanma arayışları devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu