Başakşehir, Sivas deplasmanından 3 puanla döndü

Net Global Sivasspor, Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında BG Grup 4 Eylül Stadyumu’nda RAMS Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Mücadele, ev sahibi Sivasspor’un 2-1’lik mağlubiyetiyle sonuçlandı ve Sivasspor 2 maç sonra yenildi.

Maçın ilk yarısında tempo yüksek  seyrederken iki takım da önemli gol fırsatları yakaladı. Başakşehir, 43. dakikada Figueiredo’nun attığı golle öne geçti ve devreyi 1-0’lık skorla kapattı. Brezilyalı golcü, 49. dakikada takipçiliğini göstererek skoru 2-0’a taşıdı ve bu sezonki yedinci golünü kaydetti.

Golden sonra Sivasspor, oyun kontrol sayfasından alma çabalarını sürdürdü ve 76. dakikada oyuna giren Menig, 82. dakikada attığı golle farkı bire indirerek takımını umutlandırdı. Ancak Sivasspor beraberlik golüne ulaşmakta zorlandı ve karşılaşmayı 2-1 kaybetti.

Bu sonuçla birlikte Sivasspor 8 puanda kalırken, Başakşehir son olarak Samsunspor’a karşı yaşadığı mağlubiyetin ardından bu galibiyetle birlikte 5 maç sonunda puanını 10’a yükseltti. Gelecek hafta Sivasspor, Göztepe deplasmanında puan arayışına girerken, Başakşehir içeride Kayserispor’u ağırlayacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu