Güdül Tahtacıörencik Mahallesi Sakinleri İftar yemeğinde bir araya geldi

Güdül Tahtacıörencik Mahallesi Sakinleri İftar yemeğinde bir araya geldi

Yaşar TONBAK/ ANKARA

Köylüler, iftar yemeği öncesinde köyde bir araya gelirken, demokrasi şenliği düzenledi. Yaşlısı genci düzlenen demokrasi şenliğine katılırken, köyde güzel bir kaynaşmanın sağladığı kaydedildi.

Akşamda İftar yemeğinde buluşuldu

Tahtacıörencik mahallesi sakinlerinin elbirliği içinde bir araya gelerek, bu yılda geleneksel hale gelen İftar yemeğini Köy konağında verildi.

Mahalle sakini Hülya Kaplan, arkadaşları Tuncay Özel, İbrahim Akçay ve Ali Duman birlikteliğiyle bu yıl da köylerinde Ramazan ayı içinde iftar yemeği verdiklerini, uzun senelerdir köylerinde böylesi güzel bir geleneği sürdürmenin gayreti ve çabasında olduklarını aktardılar.

İftar yemekleri için çok sayıda mahalle sakini köylerine iftar yemeğine katılmak üzere gelirken, okunan ezanın ardından oruçlar açılarak, yemekler yendi.

Mahalle Muhtarı Sabahattin Araç, köylerinin kalabalık bir köy olduğunu ve Ramazan ayı içinde, her yıl İftar yemeği programını uzun senelerdir düzenlendiğini kaydetti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu